- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Результат проведення рейду “Сім’я”

З метою відвідування та здійснення контролю за умовами проживання,  виховання дітей  спеціалістами служби у справах дітей Павлоградської міської ради спільно з фахівцями центу соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді були проведені рейдові заходи  на території міста.

За минулий тиждень відвідані за місцем проживання 44 родини, в яких проживає 89 дітей. В ході перевірок з батьками проведені профілактичні бесіди про їх безпосередню відповідальність щодо залишення дітей без нагляду в небезпечному середовищі, що несе загрозу їх життю та здоров’ю, надані інструкції стосовно дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та використання електроприладів, а також визначено подальші напрямки роботи  щодо покращення ситуації в родинах з питань виховання дітей, створення для них безпечних умов проживання.

         Як  показала практика,  постійні рейдові заходи дають позитивні  результати, але є сім’ї, де батьки не бажають ставати на шлях виправлення. Відносно трьох батьків, які тривалий час свідомо нехтують своїми батьківськими обов’язками, підготовлено матеріали і направлено до суду про позбавлення батьківських прав.