- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Різноманітні ідеї — об’єднують мешканців міськгілки!

В рамках соціального партнерства між Павлоградською міською радою, компанією ДТЕК, ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» за участі ініціативних груп проектів конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками» відбулося урочисте відкриття трьох різносторонніх та успішно реалізованих ідей: «Ремонт фасаду ЗОШ №17», «Світ добролюбчиків», «Мій дім моя фортеця».

Завдяки спільним зусиллям в місті облаштували сучасну комфортну імпровізовану сцену для шкільних урочистостей, провели ремонт фасаду школи з капітальним ремонтом її ганку, створили новий спортивно-ігровий майданчик для дітлахів будинків по вул. Добролюбова, 2, вул. Некрасова 2,3,4, вул. Дніпровська, 117, а також впровадили енергоефективні заходи буд.Некрасова, 2.


Переможців конкурсу привітали заступник міського голови Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., голова ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» Чумак Н.В.


У цей день кожен з учасників урочистого відкриття проектів отримав багато позитивних емоцій та щирих і добрих привітань гостей.

Громада вкотре отримала нові цікаві і корисні об’єкти завдяки своїй активності, ініціативності та небайдужості до покращення та створення комфортних умов свого життя та розвитку і процвітання свого міста.


Найближчим часом будуть презентовані ще декілька проектів, які також прикрасять місто та зроблять його більш комфортним та привабливим.
Бажаємо натхнення та витримки в реалізації проектів та створенні нових ініціативних ідей!

.

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики