- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Робоча нарада з координаторами Українського фонду соціальних інвестицій в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»

 

31 травня  2017 р. в  м. Павлоград відбулася  робоча  нарада з  координаторами проекту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» Анною Аладжальян та  Олексієм Обуховським.

На робочій  нараді були присутні: заступник міського голови  Радіонов О.М, начальник  відділу з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики Рашитова О., управління комунального господарства та будівництва, відділу освіти, інженери технічного нагляду,  авторського нагляду  та представники підрядних організацій.

Обговорювались питання реалізації мікропроектів:

В рамках продовження плідної співпраці зустріч завершилась підписанням договорів підряду на виконання будівельних робіт житлового будинку по вул. Ливарній, 18 під гуртожиток для тимчасово переміщених осіб та дитячого навчального закладу №8 по вул..Олени Пчілки,113.

У разі реалізації зазначених проектів місто отримає змогу надати комфортне житло 20 родинам переселенців та перекрити покрівлю і замінити 77 вікон на енергоефективні в ДНЗ № 8.

Загальна сума інвестування становить 13,5 млн.грн.