- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Робочий візит губернатора Дніпропетровської області до м. Павлоград

Голова Дніпропетровської ОДА Бондаренко О.В. сьогодні був з робочим візитом у м. Павлоград. Разом з міським головою Вершиною А.О. вони відвідали багатодітну родину Гайдамаченко та вручили мамі — Наталії Борисівні  —  знак «Мати Героїня».

Також під час робочого візиту губернатор вручив  сімейному лікарю Кучеровській Н.І.  відзнаку Президента України «Заслужений лікар України».

Під час робочого візиту голови Дніпропетровської ОДА Бондаренка О.В. до до міста Павлоград Павлоградській лікарні інтенсивного лікування було передано 5 апаратів ШВЛ виробництва Ambulanc (Shenzhen) Tecnology Co.Ltd. Обладнання придбали бізнес-партнери: холдингова компанія SCM Limited та фонд Ріната Ахмєтова.

 

Раніше госпітальна база також отримала 2 сучасних ШВЛ американського бренду Oricare, які закупили обласним коштом.

Всі ці апарати допоможуть в лікуванні як пацієнтів з COVID-19, так і інших хворих.  Павлоградська лікарня інтенсивного лікування є госпітальною базою для жителів усього Західного Донбасу. Сучасні апарати штучної вентиляції легенів будуть встановлені в реанімаційному та кардіологічному відділеннях лікарні.

Загалом, в лікарні інтенсивного лікування є в наявності вже 15 апаратів штучної вентиляції легенів. Наразі медзаклад повністю готовий до ймовірної другої хвилі захворюваності на  COVID-19.