- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Робочий візит представників Українського фонду соціальних інвестицій в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»

Робочий візит представників
Українського фонду соціальних інвестицій в рамках проекту
«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»

Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) за дорученням Міністерства соціальної політики України та німецького банку розвитку KfW в м. Павлоград впроваджується Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури». В рамках даної ініціативи реалізуються два мікро-проекти, один з яких «Реконструкція будівлі під соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб по вул. Ливарна, 18».


04 травня 2018 року заступником міського голови Радіоновим Олександром, начальником відділу з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики Рашитовою Ольгою разом з консультантами УФСІ Філімоновою Галиною та Гурським Валерієм здійснено візит на даний об’єкт з метою огляду стану виконання робіт.
На сьогоднішній день виконано роботи по заміні старих вікон на нові енергоефективні, утеплено та перекрито дах. В стані реалізації роботи по утепленню фасаду приміщення та внутрішні роботи.


Реалізація соціально значущих для міста проектів з застосуванням сучасних енергоефективних технологій дозволить ефективно використовувати енергоресурси та реабілітувати об’єкти соціальної інфраструктури.

Відділ з питань залучення інвестицій,
реалізації проектів та регуляторної політики