- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Робота над розробкою Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград триває.

28 травня у міськвиконкомі відбулося засідання Робочої групи з розробки Концепції інтегрованого розвитку м. Павлоград на період до 2025 року. В засіданні брали участь громадські діячі, підприємці, депутати, керівники підприємств та закладів, члени виконкому, активні павлоградці.
Членам Робочої групи було презентовано результати проведеного он-лайн анкетування експертів і мешканців міста та проведеного SWOT-аналізу (визначені слабкі та сильні сторони міста, загрози та можливості), Профіль громади.
Учасникам засідання поставлено завдання для наступної зустрічі: визначити Місію та Бачення міста – бажаного стану у майбутньому. Тому що, декларуючи Місію міста, громада самовизначається: «Хто ми є і що ми робимо».
В ході обговорення існуючих проблем міста запропоновані наступні напрямки Концепції:
— Відкрите місто активного бізнесу та громади;
— Місто комфортного проживання;
— Безпечне місто.

Члени Робочої групи визначились, у якій підгрупі за орієнтовними напрямками вони будуть працювати в подальшому для визначення планів дій до кожного стратегічного напрямку.
Чекаємо на Ваші пропозиції, цікаві ідеї щодо вирішення проблем міста та запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до спільної роботи. Свої пропозиції можна надсилати електронною поштою shtonda.tatyana@gmail.com.