- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Розпочата реконструкція навчально-виховного комплексу № 2

5 вересня 2016 року відбулась зустріч міського голови А.О.Вершини з начальником відділу освіти, директором НВК № 2 та представниками підрядної організації, яка виконує ремонтні роботи в навчально-виховному комплексі № 2.

Проектно-кошторисна вартість реконструкції будівлі становить 11300,0 тис.грн.

Проектом передбачається виконати заходи з термомодернізації утеплення фасаду,  заміни дерев’яних вікон на металопластикові, заміни систем опалення, водопостачання та водовідведення,системи електропостачання, ремонту покрівлі,благоустрою території закладу.

Проект є складовою частиною реалізації Міського енергетичного плану, який передбачає започаткування сталого енергетичного розвитку територіальної громади міста, розробки бюджетних інвестиційних програм та організації залучення позабюджетних коштів до інфраструктурних проектів міста на прикладі виконання пілотних демонстраційних проектів.

Під час зустрічі А.О.Вершина наголосив на тому, що запровадження Проекту з термомодернізації бюджетної установи  НВК№2 надасть можливість одержати реальну інформацію відносно енергетичного потенціалу від запропонованих заходів та спроектувати енергетичне планування на всі бюджетні установи міста.

Для міської влади є важливим впровадження даного Проекту, оскільки він має комплексне впровадження енергоефективних заходів від двох проектів, що надасть можливість використання синергетичного ефекту. Крім того, Проект має соціально-економічну спрямованість на забезпечення комфортного перебування учнівської молоді  в термомодернізованому соціальному  об’єкті міста.

Станом на 06.10.2016р. виконані наступні  роботи: замінені   вікна , система опалення,водопостачання та водовідведення, система енергопостачання , виконаний ремонт покрівлі (метало черепиця) ведуться оздоблювальні роботи.

Роботи ведуться за графіком  з дотриманням технології виконання робіт.