- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Розпочався фестиваль «Різдвяна зірочка»!

У КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр» 14 грудня розпочався традиційний фестиваль «Різдвяна зірочка». Його мета та завдання — розвиток творчих здібностей  дітей та підлітків; виявлення та підтримка обдарованих дітей. Виховання в них поваги до національної культури. Залучення юних земляків до традицій  народної творчості, пісенності, фольклору з елементами сучасності, які відображають новорічні свята.

У фестивалі беруть участь виконавці, творчі колективи Павлограда та Павлоградского району. Подано 63 заявки на участь від виконавців, творчих колективів закладів культури, позашкільних закладів системи освіти та культури, аматорських колективів. Вік учасників — від 6 до 17 років.

На відкриття фестивалю завітав і міський голова Павлограда Вершина А. О., і депутат Дніпропетровської обласної ради, помічник-консультант народного депутата України Мартовицького А. В., Почесний громадянин Павлограда Пономарчук М. С.

Відбірковий тур відбудеться також і 15 грудня (номінація «Новорічно-різдвяна пісня») 2017 року. Гала-концерт фестивалю відбудеться 18 січня 2018 року у КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр» (вул. Центральна 61).