- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Сесія Павлоградської міської ради

15 травня 2012р. відбулось засідання 21 позачергової сесії Павлоградської міської ради VІ скликання під час якої розглядались п’ять питань.
Було внесено зміни до рішення міської ради від 29.12.2011р. № 404-18/VI «Про затвердження цільової Програми економічної підтримки міських комунальних засобів масової інформації на 2012-2016 р.р.»: КП «Редакція газети «Західний Донбас» виділено додатково 78 тис.грн. на погашення заборгованості з виплати заробітної плати та нарахувань на заробітну плату. В зв’язку з переходом на цифрове телебачення внесли пропозиції щодо фінансової підтримки КП «Павлоградська телерадіокомпанія».
Депутатською більшістю головним редактором комунального підприємства „Редакція газети «Західний Донбас» Павлоградської міської ради призначено Смольникову Г.Б.
За результатами конкурсу з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів затверджено КП «Затишне місто».
Також розглядались питання щодо внесення змін до структури виконавчих органів Павлоградської міської ради та внесення змін в рішення міської ради від 29 грудня 2011 року №455-18/VІ «Про затвердження міського бюджету на 2012 рік» (з урахуванням внесених змін).