- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановна молодь Павлограда!

Шановна молодь Павлограда!
Від щирого серця вітаю вас з одним з найяскравіших свят — Днем молоді- святом юності, краси й надії на майбутнє!
Молодість — це неповторний період у житті кожного, особливий стан душі, коли максималізм, переконаність у своїй правоті і поглядах неможливо похитнути. Це час нових відкриттів, нестримної енергії, честолюбних планів.
Сьогодні в Україні багато робиться для того, щоб підняти соціальний статус молодих громадян країни. В програмі Президента України В.Ф. Януковича та в його соціальних ініціативах турбота про молодь поставлена на високий рівень: скорочення молодіжного безробіття, молодіжна іпотека за проектом «Доступне житло», державна підтримка сімей при народженні дитини, збільшення кількості бюджетних місць у державних вузах тощо.
Більше третини павлоградців – молоді люди, цвіт міста й нації. Міська влада приділяє особливу увагу питанням реалізації молоддю своїх здібностей, професійного та творчого потенціалу.
Кожен з вас, без сумніву, мріє про цікаве повноцінне життя. Ми завжди готові і раді допомогти вам у всіх благих починаннях, підтримати ваші сміливі ідеї та нові проекти. Чекаємо від вас найактивнішої творчої участі в реформуванні країни, вдосконаленні всіх сфер життя нашої територіальної громади. Ставте перед собою амбітні цілі, не бійтеся труднощів, адже давно відомо — немає нічого неможливого, коли по-справжньому вірити.
Від усієї душі бажаю вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх ваших мрій та планів!

Зі святом!

Міський голова І.С. Метелиця