- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні актори, драматурги, сценаристи — усі, чиє життя пов’язане з театром!

У Міжнародний день театру від щирого серця вітаю всіх театральних працівників, працівників театру зі святом!
Театральне мистецтво є своєрідним дзеркалом, в якому відображаються особливості життя суспільства, його прагнення, духовний та інтелектуальний потенціал, негативні й позитивні тенденції його розвитку.
В усі часи саме театр завжди нагадує нам про вічні цінності, які прославляють людей, примушують їх бути кращими.
Вже майже 40 років акторський колектив театру ім. Б.Є.Захави дарує павлоградцям перлини творчості та справжньої майстерності. Трупа театру — неодноразовий переможець Всеукраїнських фестивалів та конкурсів, володар Гран — прі фестивалю на вищу театральну нагороду Придніпров’я “Січеславна”.
Шановні майстри сцени! Ваша самовіддана праця перетворює людей, робить їх відкритими для самих кращих почуттів і вчинків. Саме у цьому покликання творчих людей й мета мистецтва в цілому.
Силою свого таланту будіть в людях їх кращі якості, виховуйте і вчить глядачів цінувати справжні істини добра і краси. Адже щирість вашого мистецтва дарує людям радість спілкування зі світом мрії.
Від усього серця бажаю вам натхнення, благодатних умов для розвитку вашого таланту, втілення творчих задумів для плідної та успішної праці на творчій ниві, нових яскравих постановок, любові і визнання глядачів!

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця