- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні енергетики Павлограда!

Дуже символічно, що саме в найкоротший день року, взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках, ви, вершителі світла і тепла, відзначаєте своє професійне свято.

Вогонь — одна з найважливіших стихій. Колись запалені свічки освітлювали величезні танцювальні зали, полум’я в пічках дарувало людям їжу і тепло, а величезні смолоскипи показували дорогу. І хоча ті часи давно пройшли, вогонь як і раніше займає важливе місце в житті сучасної людини.

Житлові та офісні приміщення, заводи і фабрики, дорожні магістралі і транспорт — ось далеко не повний список того, чия життєдіяльність не була б можливою без технологій вироблення і споживання енергії. Ми щодня по кілька разів не замислюючись включаємо в приміщенні світло, дивимося телевізор, слухаємо музику, працюємо на комп’ютері, стежимо за світлофорами… Все це стало можливим завдяки теплим долоням працьовитих людей.

Зусиллями багатьох поколінь енергетиків створено енергетичний комплекс нашого міста. Стійкі характером, мужні і віддані обраній професії ви своєю щоденною наполегливою працею вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях завжди буде світло, тепло і затишно.

Від щирого серця бажаю всім вам нових творчих злетів і здобутків, реалізації найамбітніших планів. Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця