- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні громадяни міста!

Управління соціального захисту населення (далі – Управління) повідомляє, що з 1 вересня 2020 р.  розпочинається реалізація пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка», що передбачає перерахування грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “Пакунок малюка” (далі — грошова компенсація) на поточний рахунок із спеціальним режимом використання. Грошова компенсація призначається, якщо звернення за нею надійшло не пізніше ніж через 12 місяців з дня народження дитини.

Для отримання грошової компенсації, батьки мають звернутися до Управління з пакетом документів, що включає в себе: заяву, копії свідоцтва про народження дитини та документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, довідку з пологового будинку про неотримання «Пакунка малюка».

Виплата грошової компенсації проводиться у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк «ПриватБанк».

На даний час банком вносяться зміни до умов та правил надання банківських послуг – соціальна карта для виплат «Пакунок малюка». Головною особливістю даної карти буде те, що кошти можна використати шляхом придбання дитячих товарів у закладах торгівлі, які уклали з Мінсоцполітики договір.

Після отримання повідомлення з банку щодо готовності оформлення соціальних карт, Управлінням буде надана додаткова інформація.

Консультації за телефоном: 0662804826