- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю з днем місцевої демократії всіх, хто причетний до місцевого самоврядування: депутатів міської  ради,  працівників виконавчих  органів та органів самоорганізації населення,  ветеранів галузі!

Значним досягненням для демократизації суспільства за роки незалежності України є закріплення на конституційному рівні статусу місцевого самоврядування.

Нині, незважаючи на труднощі, економічні, соціальні та політичні  проблеми, місцеве самоврядування в Україні розвивається і утверджується. Децентралізація влади, яка повинна  зміцнити становище громад та поліпшити  життя громадян, надала можливість додаткового фінансування та самоуправління в громадах, але й розширила зобов’язання щодо реалізації власних та делегованих повноважень місцевого самоврядування.

За три роки моєї роботи на посаді міського  голови бачу, як зростає досвідченість і відповідальність  наших депутатів. Дякую  вам за  спільну роботу, підтримку ініціатив городян, вміння  знаходити спільну мову, домовлятися задля розвитку павлоградської громади.

Велику підтримку на шляху  дієвої співпраці місцевої влади та жителів нашого  міста здійснюють голови квартальних комітетів та ОСББ. Разом ми вирішуємо проблеми мешканців, реалізуємо спільні проекти, прагнемо нових досягнень. Сподіваюся, що ця корисна співпраця продовжиться і надалі.

Подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування неможливі  без використання  професійного досвіду  та здобутків людей, які багато років віддали службі в органах місцевого самоврядування. Уклін і шана  вам, дорогі земляки, за самовіддану щоденну працю та щиру любов до рідного краю.

Всі разом  з вами ми робимо нелегку, не завжди вдячну, але дуже важливу справу. Нехай павлоградці гідно оцінять нашу роботу, а повага і шана людей надихають на нові звершення.

Бажаю  усім міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.                          

Зі святом!

 

Міський голова    А.Вершина