- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні мешканці міста Павлоград!

Нагадуємо вам, що напередодні місцевих виборів бажано перевірити свої персональні дані та своє включення у Державний реєстр виборців, звернувшись у відділ ведення Державного реєстру виборців (вул. Соборна 95. каб. 115, 118) або за допомогою мережі Інтернет.
Для цього необхідно зайти на офіційну інтернет-сторінку Державного реєстру виборців за посиланням www.drv.gov.ua, відкрити вкладку «Особистий кабінет виборця». В особистому кабінеті виборця Ви зможете перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців. Для цього у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Відповідь на запит буде надіслана на Вашу електронну пошту.
Крім того, згідно Закону “Про Державний реєстр виборців”, виборці які з будь яких причин знялись з попереднього місця реєстрації та на момент виборів не встигли зареєструвати нове місце проживання, мають можливість зареєструватись в Управлінні соціального захисту населення як бездомні.
Для цього необхідно до 13 жовтня 2020 року включно звернутися в Управління соціального захисту населення за адресою м.Павлоград, вул.Центральна, 47 з паспортом громадянина України, де виборця зареєструють за адресою закладу, який здійснює облік цих осіб.
Відділ ведення Державного реєстру виборців