- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Щороку прогресивне людство відзначає Міжнародний день інвалідів. Те, що цій події надано  міжнародний статус, підтверджує, що вирішення проблем людей з обмеженими можливостями є одним з найважливіших питань в усіх країнах.

Відзначення цієї дати в Павлограді – це добра нагода звірити , що вже зроблено  і що треба зробити для формування гідних умов  життя людей з особливими потребами, аби ніхто з них не почувався забутим  чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

В нашому місті проживає більше восьми тисяч осіб з інвалідністю. Приємно, що ці люди, не зважаючи  на всі складнощі, беруть активну участь у громадському житті, займаються спортом, рукоділлям, є активними учасниками  міських заходів, виховують дітей та онуків.

Людської подяки та шани заслуговують працівники соціальних служб міста, які надають щоденну підтримку та допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями, віддають їм тепло своїх сердець,  проявляють чуйність душі та милосердя.

Міська влада завжди буде вживати заходів для виконання державних програм захисту людей з інвалідністю, вишукувати на місцевому рівні можливості для покращення їх життя.

Бажаю всім здоров’я, щастя, мужності, активного довголіття та витримки у всіх життєвих випробуваннях!

З повагою

Міський голова                                              А.Вершина