- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

 В листопаді тринадцятого року ніхто навіть уявити собі не міг наскільки важкі випробування підготувала доля нашій країні …        І яку високу ціну випаде заплатити народу України за такі цінності як свобода, гідність та незалежність.

Прагнення до демократії та свободи далося  українцям  дуже дорого: анексія Криму, протистояння на сході країни, тисячі  переселенців та загиблих в зоні АТО…

Але, на жаль, зміни, які відбулися за цей час не завжди  відповідають очікуванням українців. Прагнення стати розвиненою європейською державою поки що не здійснилося, хоча країна намагається рухатися  в цьому напрямку.

І я впевнений, що незважаючи ні на які перешкоди, разом ми пройдемо цей нелегкий іспит на можливість жити вільно на рідній землі, в нашій державі запанує мир, і Україна займе гідне місце серед розвинених європейських країн.

Тільки згуртованістю, спільними зусиллями і суспільною солідарністю ми зможемо зміцнити духовний та економічний потенціал нашого міста і єдиної України. Разом — ми сила і зробимо все можливе для гідного майбутнього наших дітей.

Шановні земляки!

Бажаю всім нам миру, добробуту й родинної злагоди. Нехай в ваших серцях не згасає віра в щасливе майбутнє України!

 

З повагою

 

Міський голова         А.Вершина