- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Щороку третього грудня прогресивне людство відзначає Міжнародний день інвалідів. Наша держава взяла на себе конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з обмеженими фізичними властивостями, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах суспільства.

Відзначення цієї дати в Павлограді — це добра нагода звірити, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей з особливими потребами, аби ніхто з них не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
В нашому місті проживає близько семи тисяч людей з обмеженими фізичними можливостями. І в кожного з них окреме життя, окрема трагедія, окрема людська надія на те, що все буде добре. Вони кинули виклик складним життєвим обставинам, зібрали в одне ціле волю, сили, терпіння та наполегливість.

На щастя, поряд з інвалідами є ті, хто допомагає. Хочу подякувати за чуйність і турботу працівникам закладів, які працюють з людьми з особливими потребами, благодійникам, державним органам, всім, хто підтримують цих людей. Адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.
Бажаю всім вам здоров’я, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

З повагою,

Міський голова І.С.Метелиця