- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

3 грудня – день, який нагадує, що серед нас є люди, які потребують особливої уваги і турботи — Міжнародний день людей з інвалідністю.

У Павлограді живуть люди з обмеженими можливостями, які, виграючи двобій з недугою, демонструють необмежену силу духу і талант, бажання жити повноцінним життям. Особливого вшанування заслуговують ті, хто не впав у розпач, не замкнувся у собі, а в силу власних можливостей працює, бере активну участь в громадському житті, займається спортом, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховує дітей та онуків.

З щирими словами подяки звертаюсь до людей, які віддають тепло своїх сердець, турбуються, допомагають вирішувати проблеми більше семи тисяч людей з особливими потребами нашого міста. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Міська влада і надалі вживатиме заходів до виконання державних Програм соціального захисту інвалідів, вишукувати на місцевому рівні можливості для покращення життя та реалізації задумів людей з обмеженими можливостями. В вересні 2018 року відкрито центр по спортивній роботі для осіб з інвалідністю у «Фізкультурно-спортивному комплексі ім.В.М.Шкуренка» на вул. Ганни Світличної.

Міцного здоров’я, миру, щастя, оптимізму, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях, стійкості духу, побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у конкретні справи!

З повагою,

міський голова                                                            А Вершина