- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Шановні павлоградці!

В ці травневі дні в нашому місті пройшли традиційні урочистості, присвячені  Дню пам’яті та примирення та 74-й річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні. Ці свята є винятково важливими для всіх поколінь українців, вони об’єднали нас навколо великого подвигу наших дідів та прадідів, що став справжнім прикладом героїзму та любові до рідної землі.

Урочисті мітинги пройшли на братських кладовищах міста, загальноміські заходи відбулися 8 та 9 травня на Алеї Слави.  Вони зібрали сотні містян, не залишивши нікого байдужими. В заходах прийняли участь декілька тисяч школярів, студентів, вихованців творчих та спортивних колективів.

Щира подяка юним учасникам  та керівникам творчих та спортивних колективів, батькам,  школярам та педагогам, працівникам сфери культури міста, які   подарували усім павлоградцям,  а, особливо, старшому поколінню, чудове, яскраве свято.

Ветерани Другої Світової війни, «Діти війни», ветерани АТО/ООС, сім’ї загиблих в АТО та в Афганістані, військовослужбовці, рятувальники, волонтери, громадські діячі та інші небайдужі містяни прийняли участь  у святкових заходах, вшанували переможців, поклали квіти до меморіалів, присвячених Другій світовій війні та загиблим на Донбасі.

Окремі слова вдячності керівництву ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля»,  військовослужбовцям в/ч 3024, працівникам правоохоронних органів, Павлоградського підрозділу МНС, комунальних підприємств міста та медичних установ, підприємцям тощо за участь та організаційну підтримку святкових заходів.

 

З повагою

міський голова   А.Вершина