- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Від щирого серця вітаю вас з 23-ю річницею Конституції України та Днем молоді!

Вже понад 20 років ми відзначаємо День Конституції як державне свято не тільки з поваги до основного правового документа країни, а, й, насамперед, – з поваги до свого вибору, до самих себе.

23 роки тому Верховна Рада, висловлюючи суверенну волю народу, прийняла Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної держави, як повноправної учасниці європейського співтовариства.

Нинішню річницю ми зустрічаємо під знаком великих змін у всіх сферах суспільства, оновлення головних інституцій державної влади. Українці обрали нового Президента, а менш ніж через місяць ми  будемо мати оновлений склад Верховної Ради. І хочеться сподіватися, що саме людина, як особистість і як громадянин, стане головною цінністю в нашій державі.

Але, давайте пам’ятати,  що Україна починається з кожного з нас, і тільки спільна напружена праця  є запорукою реалізації  прагнення  всіх українців до побудови сильної, справедливої, консолідованої  демократичної держави.

Дорогі земляки! Хай це свято додає нам впевненості, сили і наснаги, надихає  на нові звершення в ім’я розквіту рідного краю.

Від усього серця бажаю всім миру, міцного  здоров’я, успіхів у праці та звершення всіх планів!  Зі святом!

З повагою міський голова   А.Вершина