- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед  людьми з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час, він закликає нас уважніше придивитися до тих, хто живе з нами поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги.

В нашому місті проживає більше семи тисяч людей з інвалідністю Своїми успіхами у спорті, творчості,  громадському житті павлоградці з фізичними обмеженнями постійно доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки та заохочення, бо їхнє життя — це щоденна боротьба. Я вдячний всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це справжній вияв людяності та любові до ближнього.

Нехай ваша щоденна турбота допомагає цим вразливим, але в той же час, таким сильним людям, забувати про труднощі та зберігати радість життя, а їх серця наповнює теплотою і впевненістю у завтрашньому дні.

Бажаю міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру, а всім нам — душевної щедрості та милосердя, які втілилися б у добрі справи.

 

З повагою міський голова   А.Вершина