- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Загроза, яку сьогодні несе коронавірус, велика як ніколи. Тому закликаю всіх не бути легковажними.
Це той час, коли необхідно не панікувати, а мобілізуватися, щоб допомогти собі та своїм близьким. Зараз ще є можливість не допустити жахливої трагедії на території міста та всієї України.
Будьте свідомими, дотримуйтесь тих рекомендацій, які надають спеціалісти Міністерства охорони здоров’я: уникайте місць, де багато людей, мийте руки частіше, пийте багато теплої рідини.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», в місті введено карантин, призупинено освітній процес в закладах освіти, заборонено проведення будь-яких масових заходів, а також, особистих прийомів громадян в установах та організаціях міста.
У разі необхідності для вирішення невідкладних питань ви можете звернутися на «гарячу лінію» міського голови, а, також, телефонами або на електронні адреси установ, які розміщені на офіційному сайті міської ради.
Якщо є можливість, то побудьте краще вдома! Досвід інших країн показав, що самоізоляція – найефективніший спосіб попередження поширенню хвороби.
Якщо захворіли, зв’яжіться зі своїм сімейним лікарем та отримайте рекомендації! Якщо стан такий, що вам потрібно відвідати лікарню – одягніть маску!
Міськими лікувальними закладами затверджено маршрут пацієнтів з підозрою на коронавірус та алгоритм дій медичного персоналу. У лікарні № 4 в наявності 7 апаратів штучної вентиляції легенів, Павлоградська міська рада прийняла рішення про виділення коштів на закупівлю ще 2-х апаратів. Крім цього, для придбання засобів індивідуального захисту медичного персоналу всіх лікувально-профілактичних закладів міста, з міського бюджету виділено майже 177 тис. грн.

Давайте будемо поважати один одного, допомагати один одному і ми все здолаємо!

Дякую за порозуміння.
Міський голова А.Вершина