- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Сьогодні особливий день і я щиро вітаю вас з одним із найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

І хоча сьогодні ми переживаємо непрості часи не тільки в нашій країні, а і в цілому світі це світле свято дарує нам надію на те, що негаразди минуть і спокій та мир повернуться на нашу землю.

Запевняю вас, що я особисто, як міський голова, служби міської ради та відповідні комунальні підприємства вживають всі необхідні заходи для запобігання розповсюдженню хвороби у нашому місті.

В місті забезпечується виконання розпоряджень та рекомендацій органів центральної влади щодо карантинних заходів, про що було зазначено на вчорашній нараді в Дніпропетровській облдержадміністрації та відзначено Павлоград, як місто, в якому профілактичні заходи проведені на високому рівні.

Сьогодні у Павлограді не зафіксовано жодного випадку захворювання на COVID-19.

В умовах карантину міською владою забезпечується функціонування підприємств, необхідних для життєдіяльності міста.

Міські служби ефективно взаємодіють з органами охорони правопорядку та службою надзвичайних ситуацій.

Окрема і особлива увага приділена сфері охорони здоров’я. З міського бюджету вже виділено майже 7 млн. грн. на придбання медичного обладнання та засобів індивідуального захисту. Вчора придбано сучасний апарат штучної вентиляції легенів. Всього в місті вже 14 апаратів ШВЛ. Найближчим часом буде придбано новий портативний пересувний рентгенапарат який дозволить робити рентгенівські знімки в палатах або операційних без переміщення тяжкохворих.

Завдяки небайдужим павлоградцям на рахунок Товариства Червоний Хрест на сьогодні вже надійшло близько 60 тис. грн.. За рахунок цих коштів та коштів міського бюджету  надано допомогу у вигляді продуктових наборів майже 900 людям похилого віку та інвалідам.

Звертаюсь до кожного з вас і прошу проявити в цей нелегкий час відповідальність та приділити турботу своїм сім’ям і рідним, особливо людям старшого покоління та нашим ветеранам.

Прошу Вас дотримуватись карантинних заходів та всіх рекомендацій служб охорони здоров’я та органів влади. Не довіряйте чуткам! Отримуйте інформацію тільки з офіційних джерел. Я особисто зацікавлений в тому, щоб мешканці міста отримували тільки правдиву інформацію. Кожного дня на офіційному сайті Павлоградської міської ради розміщується інформація про епідситуцію в місті.

Впевнений, що спільними зусиллями ми подолаємо всі труднощі та впораємося з усіма викликами долі.

Бажаю всім любові в душі, віри в серці, а головне – міцного здоров’я вам та вашим рідним, щоб наше місто та країна скоріше подолали пандемію коронавірусної інфекції COVID-19, яка зараз охопила весь світ.

 

Міський голова   А.Вершина