- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці!

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.
В нашому місті проживає близько семи тисяч людей з обмеженими фізичними можливостями. І в кожного з них окреме життя, окрема надія на те, що все буде добре.
На вашу долю випали нелегкі випробування, однак, долаючи труднощі, ви проявляєте непохитну віру в життя. Глибоку повагу викликає ваша виняткова сила духу, творчість, активна соціальна та громадянська позиція, яки надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових людей.
Тож хочеться побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в життя ваші плани та задуми.
Також, висловлюю вдячність всім, хто опікується проблемами людей з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям долати труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.
З повагою міський голова А.Вершина