- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці! Прийміть щирі вітання з Днем захисника України!

 

Це свято відзначається в українському суспільстві в день Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищала українське козацтво, а тепер і українських військовослужбовців. Ми віддаємо данину поваги всім, хто присвятили своє життя служінню Україні та українському народу.

Славні традиції ратної справи наших пращурів з честю продовжують та примножують  сучасні солдати і офіцери. Їх любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі та доблесть – це запорука спокою і щасливого майбуття на рідній землі.

Ми пам’ятаємо всіх полеглих земляків, віддаємо данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поставили вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких.  Наше завдання сьогодні – множити силу і могутність нашої Батьківщини і робити все можливе для збереження її цілісності, суверенності, недоторканості та подальшого соціально-економічного розвитку.

Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови та процвітання Української держави!

Зі святом!

 

Міський голова

А.О. Вершина