- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні павлоградці! Від щирого серця вітаю вас з 24-ю річницею Конституції України та Днем молоді!

 

З прийняттям у 1996 році Конституції України, вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи  визнано найвищою цінністю.  Конституція стала оберегом демократії, гарантом незалежності і соборності нашої держави.

Ми пройшли великий шлях і усвідомили мету, до якої прагнемо. Будуємо країну, де влада служить народу, а Основний Закон допомагає жити і працювати в злагоді і порядку. Сьогоднішні     ровесники Конституції –  сучасна, талановита, прогресивна молодь — готова взяти на себе відповідальність за подальший розвиток українського суспільства.

Але, успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов’язки.

Тож хай в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення сподівань на краще й щасливе життя у нашій державі.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності дійде до серця кожного українця.

З повагою

міський голова  А.Вершина