- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники архівних установ!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом.

Ще з часів Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького наші предки розуміли вагу і значення слова, плекаючи безцінні документовані свідоцтва життя народу.
Минали роки і документальні пам’ятники залишалися єдиними свідками історії. Архіви сьогодні — це надійна гарантія того, що пам’ять залишатиметься живою.
Завдяки сумлінній праці архіваріусів зібрані документи, що розповідають про минуле Павлоградщини і його славних людей. Документальні свідчення, що дійшли до нас із минулого, допомагають відчути дихання далеких епох, зрозуміти логіку подій, що відбувалися, перейнятися думками і сподіваннями своїх попередників, відкрити нові грані їхнього життя. Архіваріуси допомагають згадати нам забуті імена, неупереджено оцінити важливі події, що відбувалися у минулому. Так само і сьогодні ми передаємо своїм нащадкам неоціненну спадщину — документи нашої епохи.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу кропітку і благородну працю в сфері комплектування, забезпечення збереження і використання архівних документів.

Бажаю вам успіхів, невичерпної енергії, натхнення та нових звершень у повсякденній праці, міцного здоров’я, благополуччя і щастя в родинах. Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах.

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця