- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Свято працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства об’єднало між собою професіоналів й автолюбителів, усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом.

Щодня ви перевозите сотні тонн вантажів продуктів харчування, товарів повсякденного попиту, сільськогосподарської продукції, будівельних та інших матеріалів, так необхідних людям.

Розвивається та вдосконалюється мережа автобусних маршрутів. Послугами міського пасажирського транспорту щоденно користується  близько 38 тис. павлоградців. Від майстерності автомобілістів та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту і дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків та зеленої вулиці на життєвих й автомобільних шляхах! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху.

Зі святом вас!

З повагою

Міський голова    А. Вершина