- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники культури! Вітаю вас з професійним святом!

 

Це свято тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.  Символічно, що ваше професійне свято відзначається в один день з Днем української писемності та мови!

Адже працівники закладів культури, керівники творчих колективів, художники і музиканти, актори, працівники музею, майстри прикладного мистецтва дарують нам незабутні хвилини радості, зберігають та розвивають кращі традиції,   творчість нашого народу і любов до рідної мови.

Ви справжня команда творців, неперевершених майстрів своєї справи. Все те, що ви робите вкрай необхідне для мешканців нашого міста. І за це вам велика вдячність.

Наші творчі колективи міського культурно-дозвільницького центру та дитячих музичних шкіл відомі далеко за теренами Дніпропетровської області та України, результатом тому є понад 50 перемог Міжнародного рівня тільки в цьому році.

Павлоградці пишаються тим, що в місті є театр, трупа якого найменша в світі, а в його репертуарі більш ніж 50 вистав, вдячні працівникам історико-краєзнавчого музею, які зберігають славетну історію нашого краю, із задоволенням відвідують міські бібліотеки, які  мають великий досвід у здобутті перемог в проектах  різного рівня.

Шановні працівники культури!

Сподіваюсь і вірю, що разом з вами – міцною, творчою командою  будемо розвивати наше рідне місто, його таланти та духовні традиції!

Кожному з вас,  люди натхненної душі, бажаю перш за все миру, міцного здоров’я і всілякої підтримки ваших талантів.

Зі святом!

 

Міський голова                                                                                   А.О. Вершина