- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітання міського голови І.С. Метелиці з Днем машинобудівника

Шановні працівники машинобудівного комплексу! Сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем машинобудівника.

У числі професійних свят цей день займає важливе місце. Машинобудування — це базова галузь економіки країни, серцевина індустрії та промисловості України. Саме в машинобудуванні сконцентрований головний науково-виробничий та інженерний потенціал держави, який є основою для технічного прогресу. Головним багатством машинобудівництва є її висококваліфіковані кадри — робітники, інженерно-технічні працівники, керівники підприємств.
У місті Павлоград галузь машинобудування представлена підприємствами всеукраїнського значення такими, як ПАТ «Завод «Павлоградхіммаш», ТОВ «Павлоградский завод технологічного обладнання», ТОВ завод «Павлоградспецмаш», ПАТ «Завод Палмаш» та ДП «Виробниче обєднання Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова» Павлоградський механічний завод». Машинобудівники Павлограду — справжні професіонали, віддані своїй справі. Ваші досвід, висока кваліфікація і спадкоємність поколінь є надійною запорукою стабільності та розбудови економіки нашої держави.
Шановні машинобудівники! В день вашого професійного свята щиро дякую вам за сумлінну працю, вірність своїй справі і вагомий внесок у розвиток нашого міста і держави. Від усієї душі бажаю вам щастя, миру та міцного здоров’я, а підприємствам – економічної стабільності, перспективних проектів і надійних партнерів!
Зі святом !

Міський голова І.С. Метелиця