- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники пошти!

Вітаю всіх вас з професійним святом.
Ви робите велику, важку справу — в будь-яку погоду, вдень і вночі, у вихідні та свята доставляєте звісточки рідним і близьким людям. Щодня наші земляки відправляють та отримують листи, телеграми, бандеролі, посилки. Поштові працівники приймають і обробляють кореспонденцію, доставляють передплатникам тисячі екземплярів газет і журналів, видають пенсії, приймають комунальні та інші платежі…
Протягом останніх десятиліть світ стрімко змінився, вже нікого не здивуєш дзвінками з-за океану чи електронними листами. Але для багатьох і сьогодні поштовики залишаються помічниками у спілкуванні з оточуючим світом, рідними та близькими. Надзвичайну радість викликають листи, написані від руки. Їх завжди приємніше зберігати, перечитувати — в них більше відчувається співрозмовник.
Сьогодні в поштовій галузі працюють чудові люди, які душею і серцем прикипіли до своєї непростої і відповідальної справи поштовика. Півтисячний колектив Павлоградського відділення “Укрпошти” віддають багатий накопичений досвід, знання і сили обслуговуванню міст Павлограда і Тернівки, Межівського, Петропавлівського, Юр’ївського та Павлоградського районів.
Дякую всім вам за сумлінну працю, професіоналізм, витримку й відданість професії. Не забувайте добрі поштові традиції і в той же час йдіть в ногу з часом.
Нехай завжди вам всміхається доля, а удача супроводжує благим починанням. Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!

Міський голова                  І.С.Метелиця