- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Вітаю вас з професійним святом!
Вам дісталася захоплююча та водночас дуже відповідальна професія, адже багатомільйонна аудиторія дивиться на події вашими очами, очікує від вас оперативного інформування, гострих та актуальних репортажів, ґрунтовної аналітики щодо реалій сьогодення. Ваша щоденна праця дарує людям відчуття причетності до суспільних процесів, задовольняє їх потреби в об’єктивній інформації, надійному та якісному зв’язку.
У цей день хочу подякувати за вашу невтомність та креативність. У кожному цікавому проекті, кожному творчому продукті відчувається фантазія, вільна думка та небайдужі серця тих, хто виробляє теле — та радіопередачі. Дякую усім тим хто залишається «за кадром», без чиєї підтримки журналісти ніколи не змогли б вийти в ефір — режисерам, операторам, продюсерам, інженерам і ще безлічі професіоналів, які створюють телевізійну картинку, забезпечують якісний радіоефір.
Бажаю вам вдячних глядачів та слухачів, високих рейтингів, натхнення та миру в душі, оригінальних ідей та вдалої їх реалізації. А ще – миру та злагоди в родинах, бадьорості та оптимізму!

Зі святом!

Міський голова

А.О. Вершина