- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники ракетно-космічної галузі!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Ракетно-космічний комплекс є одним з провідних і конкурентоспроможних у структурі промислового виробництва України. Маючи значний науково-технічний, виробничий і кадровий потенціал, він значною мірою впливає на розвиток економіки держави в цілому, зміцнення авторитету України у світі.

Ракетно – космічна галузь в нашому місті представлена Державними підприємствами «Павлоградський механічним завод» та «Науково-виробниче об’єднання» Павлоградський хімічний завод”. На сьогоднішній день у сфері виробництва цих підприємств задіяні майже півтори тисячі павлоградців. Завдяки самовідданій роботі конструкторів, інженерів та звичайних працівників Павлоград має імідж розвиненого, з потужним технічним потенціалом міста.

Щиро дякую ветеранам праці, трудовим колективам підприємств, керівникам підприємств, тим, хто своїм талантом, працею, енергією вніс неоціненний вклад у розвиток інтелектуального та виробничого потенціалу Павлограда.

Впевнений, що ваш високий професіоналізм, величезний науковий і технічний потенціал, грамотні управлінські рішення і відданість улюбленій справі дозволять і далі успішно розвивати ракетно – космічну галузь в Павлограді, впроваджувати у виробництво новітні розробки, освоювати нові ринки збуту.

Нехай Ваші помисли будуть чистими, як ясне весняне небо, вчинки яскравими, як далекі космічні зірки, а життя щасливим і довгим, як сам Всесвіт!

Міський голова І.С.МЕТЕЛИЦЯ