- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники сфери земельного впорядкування Павлограда!

Шановні працівники сфери земельного впорядкування Павлограда!

Вітаю вас з професійним святом – Днем землевпорядника. Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Цього дня хочу відзначити ваш професіоналізм та вагомий внесок у здійснення державного управління земельними ресурсами.
Сьогодні землевпорядна сфера міста представлена відділом земельно-ринкових відносин виконавчого комітету Павлоградської міської ради, відділом Держземагентства у місті Павлограді та організаціями: ДП «Центр ДЗК» ДРФ Павлоградський міськрайонний виробничий відділ, ПП «ГеоЛайф», ТОВ «Дніпроленд», ТОВ «Земельне право», «Торгово-виробнича фірма «Астра» ТОВ».
Кваліфіковані фахівці землевпорядники своєю наполегливою працею забезпечують реалізацію державної земельної реформи, виконання галузевих, регіональних та місцевих програм з питань регулювання земельних відносин, охорону земельних ресурсів, їх облік та реєстрацію.
Шановні землевпорядники! Від вашої наполегливості, відповідального виконання службових обов’язків та неухильного дотримання земельного законодавства великою мірою залежить захист і ефективність використання земельних ресурсів нашого міста.
Бажаю вам миру, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, достатку, терпимості і взаєморозуміння у нелегкій роботі та нових трудових досягнень.

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця