- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники системи охорони здоров’я міста!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Це свято тих, хто охороняє здоров’я жителів нашої громади. У медицині немає другорядних професій — від кожного з вас, вашої уваги, терпіння, самовіддачі залежить життя багатьох людей.

Професія медика почесна, гідна поваги, благородна та дуже відповідальна.  В день і вночі ви поруч, аби вчасно допомогти хворому. Хоча у суспільстві медичну галузь оцінюють по-різному: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики, та попри все, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок.

У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Ми вклоняємося сьогодні разом з усім світом людям в білих халатах, які ризикуючи собою, продовжують рятувати нас від підступної хвороби.

Прийміть сердечну подяку за вашу невтомну працю, врятовані життя та здоров’я павлоградців, віру і надію, яку ви даруєте людям.

Нехай Вас ніколи не покидає впевненість у правильності обраної професії! Бажаю вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, миру, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею!

 

Зі святом!

З повагою міський голова   А.Вершина