- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники соціальної сфери Павлограда!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!
Відзначення в нашій державі Дня працівників соціальної сфери є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Ваша діяльність сповнена глибоким гуманізмом і милосердям й об’єднала всіх, хто присвятив себе служінню людям, хто, не шкодуючи сил, допомагає опинившимся у важкій життєвій ситуації. Серед вас немає випадкових людей, адже ваша справа — це справа за покликанням, яка під силу тільки тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

Прийміть слова вдячності і визнання важливості вашої праці, яка щодня забезпечує реалізацію державної політики з питань соціального захисту в нашому місті.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, сонячного настрою, здійснення всіх ваших бажань. Нехай заслужена повага людей додає сили і натхнення на нові здобутки та досягнення!

 

Зі святом!

З повагою міський голова     А.Вершина