- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники статистики!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!

Ваша професійна реальність — це цифри й аналіз даних з усіх сфер соціально-економічного, демографічного, екологічного життя міста.
Складні економічні і соціальні проблеми Павлограда було б неможливо вирішити без надійного джерела такої інформації, яким є міський відділ статистики. Статистичні матеріали повідомляють про досягнуті успіхи, попереджають про невирішені проблеми, стають надійною основою для прийняття важливих рішень.

Однією з головних умов поступового розвитку суспільства є наявність об’єктивної інформації, яка впливає на імідж та інвестиційну привабливість міста. Працівники Павлоградського відділу статистики постійно тримають руку на пульсі швидкоплинного життя, радіють тим добрим перемінам, які відбуваються в нашому місті, демонструють старання, глибокі фахові знання, досвід, відданість своїй професії.
Щиро дякую вам за копітку, сумлінну працю, високий професіоналізм, принциповість і об’єктивність, за відданість та відповідальне відношення до справи.

Бажаю всім вам і вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту, миру, творчого натхнення й подальших трудових досягнень на благо рідного міста.

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця