Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні працівники та ветерани будівельної галузі Дніпропетровщини!

Август 12th, 2011 Новини Вывести на печать

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Будівництво – одна з важливих складових соціально-економічного розвитку нашого регіону. Ваша праця лежить в основі всіх сфер життєдіяльності: від освіти і медицини до великого промислового виробництва, від сімейного добробуту до процвітання всієї нашої країни.

Будівельні організації Дніпропетровщини мають багатий досвід, славні традиції й потужний потенціал. І все ж таки головний капітал будівельної галузі – це ви: творчі, сумлінні, відповідальні, самовіддані професіонали своєї справи.

На сьогодні будівництво визначене як одна з пріоритетних галузей розвитку Дніпропетровщини. За ініціативи обласної влади та за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича розпочаті масштабні проекти з модернізації та розбудови інфраструктури області, будівництва соціального та доступного житла, інженерних комунікацій. У реалізації цих проектів на будівельників області покладається велика відповідальність, адже разом з вами ми будуємо нову Дніпропетровщину.

Від усієї душі бажаємо всім будівельникам області й ветеранам галузі, їхнім рідним і близьким здоров’я, благополуччя, оптимізму та нових успіхів!

З повагою
Голова облдержадміністрації                                                      Голова обласної ради
О.ВІЛКУЛ                                                                                                                                Є. УДОД

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження