- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники та ветерани галузі автомобільного транспорту!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом!

День працівників автомобільного транспорту — професійне свято водіїв, авторемонтників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх тих, хто сумлінно трудиться, виконуючи свій професійний обов’язок. Без вашої відданості своїй справі та почуття відповідальності, неможливе повноцінне та якісне повсякденне життя нашої країни.

Сьогодні перед вами стоять важливі завдання — подальше вдосконалення автомобільних перевезень, забезпечення їх безпеки, розширення асортименту та підвищення якості надаваних транспортних послуг.

Переконаний, що злагодженість у роботіта професіоналізм допоможуть вам досягти поставлених цілей.

Особлива вдячність нашим шановним ветеранам за вагомий внесок у становлення та розвиток автомобільного і пасажирського транспорту в місті Павлгорад, а також всім фахівцям ремонтно-допоміжних транспортних служб, чиєю працею забезпечується щоденний вихід транспорту на лінію.

Всім працівникам автомобільного транспорту, водіям і тим, чиє життя пов’язане з автотранспортом, бажаю удачі на дорозі і безаварійного руху. Успіху вам, здоров’я і добробуту.

 

Зі святом!

 

Міський голова                                                                    А.О. Вершина