- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники та ветерани хімічної промисловості!

У день вашого професійного свята від щирого серця прийміть вітання та слова подяки за складний і відповідальний труд. Сьогодні хімічна індустрія залишається однією з вагомих виробничих галузей нашої держави, яка багато в чому визначає успішний соціально-економічний розвиток Павлограда та всієї України.
Державне підприємство «Науково-виробниче об’єднання» Павлоградський хімічний завод” є одним з провідних по виробництву і утилізації вибухових речовин. На базі заводу працює Науково — дослідний інститут високоенергетичних з’єднань і матеріалів, що дозволяє здійснювати дослідження, проектування, створення сучасних технологічних процесів та втілення новітніх технологій. Високий професіоналізм, досвід, відданість дорученій справі та злагодженість в роботі працівників підприємства стали надійною запорукою виконання виробничих завдань підвищеної складності.

Бажаю вам і надалі успішних починань та здійснення найсміливіших проектів! Міцного здоров’я, миру, родинного затишку, добробуту та особистого щастя!
З повагою міський голова А Вершина