- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаю Вас з професійним святом!

 

Торгівельна галузь з давніх часів  мала вирішальний вплив на розвиток міст. І свідчення цього можна знайти в історії Павлограда — ще у 19 столітті наше місто було відомим центром торгівлі зерном і борошном, щорічно   проводилися  ярмарки, на які приїздили купці із всього світу.

І сьогодні торгівельна галузь є важливою складовою економіки нашого міста. 452 підприємства торгівлі, 91 установа ресторанного бізнесу, шість ринків забезпечують павлоградців усіма необхідними товарами та послугами.

Ваша професія, шановні працівники торгівлі,  — це не просто вміння продати товар або послугу, це, перш за все, спілкування з людьми. Від чіткої, організованої та ефективної роботи закладів торгівлі, професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття павлоградців.

В  торгівлі працюють люди, які зацікавлені в результатах своєї діяльності, вміють мислити стратегічно, бачити перспективу розвитку бізнесу, і, головне, мають найвищу ступінь відповідальності. Своєю щоденною працею ви доводите: Павлоград — це місто, яке прагне до найвищих стандартів в обслуговуванні клієнтів.
Кожен з вас — від продавця, кухаря, менеджера і до генерального директора, керівника великого торгового комплексу — впливає на економічний потенціал та інвестиційну привабливість рідного міста і країни. Ваш успіх — це запорука добробуту Павлограду, це наповнення міського бюджету та нові робочі місця.

Впевнений,  що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого краю, підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку високоякісними товарами.
Бажаю міцного здоров’я і добробуту, комерційного успіху, гарного попиту на товари, ділової ініціативи, стабільності і впевненості в завтрашньому дні.

Зі святом!

Міський голова                                                                    А. Вершина

29 серпня у малій залі засідань виконкому відбулася міська святкова урочистість з нагоди Дня працівників торгівлі, на якій міський голова А.О. Вершина відзначив кращих предстваників сфери торгівлі нашого міста та вручив їм подяки.