- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники вугільної промисловості!

Від щирого серця вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив життя шахтарській справі!

Це свято є втіленням нашої безмежної поваги до шахтарської професії, яка є однією з найбільш складних і небезпечних. Щодня, йдучи в забій, гірники ризикують власним життям і здоров’ям, щоб забезпечити країну корисними копалинами. Від праці шахтарів залежить стан національної економіки та промисловості, а від стану вугільної галузі залежить енергетика усіх міст та регіонів нашої країни.

Вже більше ніж півсторіччя видобуток та збагачення вугілля стали для Західного Донбасу пріоритетною сферою діяльності, а люди, які працюють в шахтарській галузі – самою багаточисельною та згуртованою трудовою родиною. Гірники, завдяки самовідданій праці яких ми маємо тепло і світло, комфорт у наших домівках, це — найцінніший скарб та ресурс нашого регіону.
Окремі вітання та слова вдячності керівництву ПрАТ ДТЕК «Павлоградвугілля» за підтримку, розуміння регіональних проблем та ефективне партнерство.
З нагоди свята зичу усім шахтарям нових трудових досягнень, оптимізму, достатку, злагоди в родинах і миру в нашій країні!
Зі святом!

З повагою міський голова  А.Вершина