- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники юриспруденції!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята.
Велика честь і величезна відповідальність – бути юристом. Забезпечення прав та свобод кожного громадянина, розбудова демократичного правового суспільства залежать саме від вас – суддів, адвокатів, нотаріусів, юрист-консультантів, працівників правоохоронних органів, вчених-правників.
Ваша професія завжди вважалася однією з найпочесніших і значущих, оскільки пов’язана з великою відповідальністю за долі людей. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат. Все ваше життя підпорядковане гаслу: «Знати право, служити праву, захищати право». Для українського суспільства професія юриста дуже важлива, адже саме зараз, коли відбувається процес розвитку правової держави в Україні, насамперед на правознавче співтовариство покладаються надії і завдання затвердження принципу верховенства права, удосконалення українського законодавства, посилення правових гарантій захисту різних верств населення і підвищення правосвідомості та правової культури українців.
Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.
Бажаю всім юристам активної роботи і творчих успіхів у досягненні благородних цілей — зміцненні законності та правопорядку, розвитку демократії та побудови конституційної держави.
Зі святом!

Міський голова                         І.С.Метелиця