- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні правозахисники!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників суду та адвокатури.

Суспільство завжди покладало великі надії на служителів Феміди, покликанням яких є справедлива юстиція, створення для людини гарантій захисту їх прав. Сьогодні у нас немає сфер діяльності, які не підпадали б під юрисдикцію правосуддя.

Багато людей звертаються до вас, служителі Феміди, як до останньої інстанції, у пошуках правди і справедливості. На вас покладена велика відповідальність: саме від вашого професіоналізму, людяності, мудрості і виваженості правових рішень залежать не тільки віра людей у справедливість, а й великою мірою політична та економічна стабільність у місті, області, державі.
Переконаний, що авторитетний і високопрофесійний склад правозахисників Павлограда докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.

З нагоди професійного свята щиро бажаю вам вірного служіння ідеалам добра і справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й оптимізму. Нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права!

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця