- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні рятівники, працівники аварійно-рятувальних служб та ветерани пожежної охорони!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом — Днем рятівника!

Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску сильних духом людей, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

Це ви, за першим сигналом вирушаєте в епіцентр будь — яких подій, щоб безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію руйнувань та інших надзвичайних ситуацій. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи сотні врятованих життів.

Вас добре знають та шанують у нашому місті, віддають належне вашій мужності, професіоналізму та високим моральним якостям. На ваших плечах не тільки забезпечення технологічного і природного благополуччя міста, а й життя, здоров’я та долі павлоградців.

Прийміть слова вдячності за вірність обов’язку, захист населення і територій від надзвичайних ситуацій, їх запобігання та своєчасне реагування на них.

Впевнений, що ваші високі ділові якості, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання та досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань.

Від щирого серця  бажаю вам незборимої сили духу, витримки, успіхів у сповненій тривог та небезпек службі, міцного здоров’я, родинного щастя.

 

З повагою

міський голова А Вершина