- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні співробітники поліції та ветерани правоохоронних органів!

Вітаю вас з професійним святом — Днем Національної поліції України!

До працівників правоохоронних органів завжди були високі вимоги, адже на ваших плечах велика відповідальність. Ви дбаєте про захист  життя і здоров’я павлоградців, захищаєте їх права і свободи, цілодобово оберігаєте громадський порядок і безпеку.

Діяльність сучасної поліції завжди знаходиться під особливою увагою суспільства,  тому ваші нелегкі робочі  будні вимагають від кожного з вас високого рівня професіоналізму, організованості, хоробрості та людяності.

Як міський голова, я безумовно прагну, щоб Павлоград був  комфортним та безпечним для проживання містом. Тому міська влада завжди сприяла, і надалі буде сприяти діяльності правоохоронних органів, допомагати та підтримувати наших поліцейських.

Особливі слова подяки і вдячності  ветеранам правоохоронних органів за величезний внесок у виховання молодих співробітників у кращих традиціях вірності Присязі та відданості Батьківщині.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, миру, успішної служби, вірності службовому обов’язку, благополуччя і процвітання. Спасибі за вашу нелегку працю! Щастя вам та вашим родинам!

 

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                      А.Вершина