- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Від щирого серця вітаю вас з Днем фізичної культури та спорту України!

Відзначати цей святковий день стало доброю традицією в нашому місті та особливим знаком визнання і поваги людям, які обрали фізкультуру і спорт своєю професією, а здоровий спосіб життя своїм кредо.

Сучасні бурхливі темпи життя вимагають від кожного з нас постійної зібраності та активності. Тому фізична культура і спорт стали невід’ємною частиною життя сучасної людини.

Сьогодні Павлоград по праву можна назвати спортивним містом, в якому працює 318 спортивних споруди — стадіони, спортивні зали, спортивні комплекси, плавальний басейн, штучна льодова ковзанка, культивується 43 види спорту, щороку проводиться понад 250 спортивних заходів.

Фізична культура і спорт є важливим фактором у вихованні молодого покоління, за яким наше майбутнє і славні перемоги. Тому особливі слова подяки тренерам, завдяки праці яких стали можливі успіхи наших спортсменів. На сьогоднішній день тренерський склад спортивних закладів міста – 60 професійних спортсменів, серед яких 2 заслужених тренера та заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Ми пишаємося нашими павлоградськими спортсменами, які завойовують найвищі місця на Чемпіонатах світу та Європи, приймають участь в Олімпійських іграх.

То ж бажаю усім, для кого спорт став професією або улюбленим хобі, міцного здоров’я, спортивного довголіття, успіхів і яскравих перемог!

 

Зі святом

 

Міський голова                                                                     А.О. Вершина