- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні виборці, будьте соціально активними! Перевірте свої персональні дані у Державному реєстрі виборців

21 липня 2019 року український народ обиратиме новий парламент.

Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує: з 06 липня 2019 року почали роботу дільничні виборчі комісії, які вже отримали попередні списки виборців.

Тому, з метою підготовки достовірних уточнених  списків виборців просимо Вас, у разі необхідності перевірити себе у попередніх списках виборців, звернувшись у дільничну комісію за місцем реєстрації.

Особливо це стосується виборців:

Крім того, уточнити свої персональні дані можливо, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців Павлоградської міської ради з паспортом або з тимчасовим посвідченням громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянство України) чи за допомогою он-лайн сервісу «Особистий кабінет виборця».

Звертаємо увагу, що згідно діючого законодавства,  до 15 липня 2019 року включно за мотивованим зверненням виборців, у тому числі і виборців, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях   чи на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та які мають право голосу на загальнодержавних виборах, орган ведення Реєстру може тимчасово (на період їх проведення) змінити виборцям місце голосування (виборчу дільницю) без зміни їх виборчої адреси.

Додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

Ми чекаємо на Вас за адресою:  м.Павлоград вул.Соборна, буд.95, каб.115, 118

Графік роботи:

понеділок — четвер з 8-00 до 18-00

п’ятниця  з 8-00 до 17-00
без перерви

Телефони: 20-90-15, 20-90-14