- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні військовослужбовці !

Прийміть щирі вітання з Днем Національної гвардії України!
Це свято тих, хто справою свого життя обрав забезпечення державної безпеки та оборони держави, захист та охорону життя, прав, свобод і законних інтересів громадян та забезпечення громадської безпеки
Ваша служба є прикладом військової честі та доблесті, бойової слави та продовження бойових традицій української армії, ви – національна гордість України.
В один з найважчих моментів в історії України, у відповідальний для держави та народу час, Національна гвардія стала однією з провідних сил оборони України, виступила надійним гарантом суверенітету і цілісності держави, проявляючи при цьому незламність духу, патріотизм, вірність військовій присязі та відданість Батьківщині.
Без сумніву ви, свідомо зробивши свій патріотичний вибір, здобули повагу та вдячність усього українського народу, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі ці випробування.
В цей день ми з глибокою вдячністю згадуємо тих, хто віддав своє життя за мир та свободу нашої держави. В день професійного свята бажаю вам незламної волі та впевненості у власних силах, міцнoгo здoрoв’я, успіхів у військoвій підгoтoвці, щастя та миру вам та вашим рідним і близьким!
Зі святом!
З повагою
міський голова А.Вершина